Hoe los ik de VIDEO _TDR _FAILURE-fout op?

Hallo jongens. Onlangs kreeg ik een VIDEO _TDR _FAILURE-fout op het blauwe scherm van mijn Windows 10. Ik weet niet zeker wat dat betekent. Ik had dit probleem nooit met eerdere Windows-versies. Ik heb geprobeerd opnieuw op te starten Lees Verder

Hoe verwijderde berichten op Snapchat iPhone te herstellen

Vind je het moeilijk om Snapchat-berichten te herstellen? Klik hier om de stappen te kennen om verwijderde Snapchat-berichten iPhone snel te herstellen. Lees Verder

Gedetailleerde gids voor het bedienen van PowerPoint vanaf de iPhone

Dit bericht gaat over de verschillende tools om PowerPoint vanaf een iPhone en pc-apparaat te bedienen. Ook worden de stappen weergegeven voor het respectievelijk gebruik van elke tool. Lees Verder

Hoe dvd te repareren die niet wordt afgespeeld op Windows 10

Als je een probleem hebt met het afspelen van dvd's op Windows 10, vink dan dit bericht aan om de verschillende oplossingen te leren om het probleem op te lossen. Lees Verder

Hoe DRIVER _OVERRAN _STACK _BUFFER BSOD op Windows 10 te repareren?

Hallo, wanneer ik games speel op mijn Windows 10-pc, word ik elke 10 tot 30 minuten onderbroken door een DRIVER _OVERRAN _STACK _BUFFER-fout. Het dwingt me om opnieuw op te starten en soms verlies ik mijn spelvoortgang, wat echt vervelend is. is er een Lees Verder

Hoe WeChat AUD-berichten op de computer te spelen

Wanneer u WeChat-spraakberichten exporteert met AceThinker iPhone Data Recovery, wordt het AUD-bestand mogelijk niet correct afgespeeld. Vind hier de oplossingen om AUD te openen. Lees Verder

Hoe AceTinker PDF Writer te gebruiken

Hier is een uitgebreide handleiding waarmee u de tekst en afbeeldingen in uw PDF-documenten eenvoudig kunt bewerken met behulp van AceThinker PDF Writer. Lees Verder

Hoe foutcode 0x8007001F op Windows 10 te repareren?

Hallo. Wanneer ik het systeem instel om te controleren op updates, controleert het en detecteert het in behandeling zijnde updates. Wanneer ik ze echter probeer te installeren, wordt de installatie beëindigd door een foutcode 0x8007001F. Om het even welke oplossingen? 0x8007001F Foutcode treedt meestal op Lees Verder