Hoe de Windows Update-fout te herstellen 'Uw apparaat loopt risico' op Windows 10?

'Je apparaat loopt gevaar omdat het verouderd is en belangrijke beveiligings- en kwaliteitsupdates mist. Laten we u weer op het goede spoor helpen, zodat Windows veiliger kan werken. Selecteer deze knop om aan de slag te gaan. ' Dat is een foutmelding Lees Verder

Hoe Facebook-verjaardagen verwijderen uit Agenda in Windows 10?

Ik gebruik een kalender op Windows 10. Ik vond een functie echter buitengewoon vervelend. Alle evenementen en verjaardagen worden ermee gesynchroniseerd. Hoewel ik de evenementen niet erg vind, wil ik verjaardagsmeldingen uitschakelen. Is er een manier Lees Verder

Hoe geoptimaliseerde opslag te gebruiken in MacOS Sierra?

Ik heb mijn Mac al jaren niet meer schoongemaakt, en ik merkte dat hij geleidelijk traag wordt. Vertel me alsjeblieft wat de gemakkelijkste manier is om rommel op de Mac op te ruimen? Of moet ik mijn tijd wassen door alle mappen te doorzoeken en te verwijderen Lees Verder

Hoe Chroomium Browser te verwijderen?

Ik heb elk anti-malwareprogramma dat op internet beschikbaar is geprobeerd om de neppe Chrome-browser te verwijderen, maar niets werkt. Het lijkt erop dat het vervelende virus gewoon op mijn computer is geplakt en dat ik er niets aan kan doen. Kon Lees Verder

Hoe Tencent PC Manager te verwijderen?

Beste jongens, kun je uitleggen wat Tencent PC Manager is? Ik heb enorme hoofdpijn terwijl ik probeer het programma van mijn laptop te verwijderen. Ik heb het per ongeluk naast een ander programma geïnstalleerd (ik weet niet meer welk programma het was), en nu Lees Verder

Hoe de niet-reagerende 'Opslaan als'-functie op Windows en Mac OS te repareren?

Als ik op de knop klik, reageert het niet en wordt het leeg. Heeft u enig idee hoe u dit kunt oplossen? Kan het mogelijk een virus zijn? Niet-reagerende of 'Opslaan als'-functie kan het resultaat zijn van verschillende problemen. Lees Verder

Hoe de 'macOS Sierra kan niet downloaden'-fout te herstellen?

Wanneer ik probeer de macOS Sierra-upgrade te downloaden van de Apple Store, krijg ik constant een foutmelding dat 'macOS Sierra niet kan downloaden & rdquo; of & ldquo; Er is een fout opgetreden. & rdquo; Dit gebeurt midden in de download, en dat kan ik nooit Lees Verder

Hoe de Netflix-proxyfout op te lossen?

Hallo, ik heb geprobeerd de Netflix-beperkingen te omzeilen door een VPN te gebruiken. Ik krijg echter de foutmelding waardoor ik geen inhoud kan bekijken. Is er een manier om dit op te lossen? Netflix is ​​een van de grootste aanbieders van mediadiensten in de Lees Verder