Hoe audio in de opname te synchroniseren

Deze pagina zal u begeleiden bij het synchroniseren van audio en video tijdens het opnemen van een video met AceThinker Free Online Screen Recorder. Lees Verder

Hoe Dark Mode Theme inschakelen op Windows 10?

Ik wachtte reikhalzend op de donkere themafunctie van Windows 10. Ik dacht dat het automatisch zou worden ingeschakeld, maar na de upgrade vond ik min of meer hetzelfde Windows-typische thema. Ik neem aan dat het handmatig moet worden ingeschakeld, Lees Verder

Hoe Ask Toolbar te verwijderen?

Ik heb per ongeluk de Ask Toolbar geïnstalleerd nadat ik heb geprobeerd de pop-up 'Add an extension to leave' te sluiten. Hoe kom ik nu van deze malware af? Ask Toolbar is een verdachte browserextensie die door cyberveiligheidsexperts wordt geïdentificeerd als malware. Lees Verder

Hoe svchost.exe toepassingsfout te herstellen

Elke keer dat ik mijn computer start, krijg ik een vervelende foutmelding: svchost.exe - Toepassingsfout. Kan ik iets doen om dit probleem op te lossen? Op een gegeven moment begon Windows interne services te starten vanuit .dll-bestanden [ref en-1] in plaats van .exe-bestanden. Lees Verder

Hoe kan ik Steam Content File Lock-fout herstellen?

Hallo. Ik probeerde een Path of Exile-game bij te werken via Steam, en ik kreeg de foutmelding 'Inhoudsbestand vergrendeld'. Dit is nog nooit eerder gebeurd. Ik wil net als iedereen kunnen genieten van de nieuwe patch. Is Lees Verder

Tips voor het herstellen van digitale foto's

Ik kan niet geloven dat foto's van mijn computer op de een of andere manier verdwenen zijn. Ik neem aan dat ik onlangs per ongeluk de hele map heb verwijderd. Die foto's waren erg belangrijk voor me, dus ik zal het mezelf nooit vergeven. Misschien is er een Lees Verder

De 8 beste tools om de video-achtergrond te wijzigen

Bent u op zoek naar een hulpmiddel om de video-achtergrond te wijzigen of de video-achtergrond te verwijderen? Bekijk hier de beste 8 tools voor video-achtergrondbewerking! Lees Verder

Hoe KERNEL _AUTO _BOOST _INVALID _LOCK _RELEASE te repareren?

Ik heb een probleem met mijn computer. Een blauw scherm van de dood verschijnt heel vaak. Ik krijg willekeurige crashes en de fout treedt soms ook op. KERNEL _AUTO _BOOST _INVALID _LOCK _RELEASE is de code die verschijnt. Mijn pc draait op Windows 10 OS-versie. Kan Lees Verder