Hoe de Microsoft Store 0x00000194-fout te herstellen?

Hallo, ik heb onlangs wat problemen gehad met de Microsoft Store. Wanneer ik apps probeer te downloaden of bij te werken, sta ik altijd voor de 0x00000194-fout. Kan iemand mij helpen? Windows Store is een digitale distributieservice voor het Windows-besturingssysteem Lees Verder

Hoe SYSTEM _THREAD _EXCEPTION _NOT _HANDLED (atikmdag.sys) BSOD op Windows te repareren?

Hallo allemaal. Ik zou iemands hulp zeer op prijs stellen. Het is de tweede dag die telt dat ik mijn pc niet kan opstarten. Wanneer ik dit probeer, krijg ik een BSOD met SYSTEM _THREAD _EXCEPTION _NOT _HANDLED gerelateerd aan het atikmpag.sys-bestand. Bij voorbaat bedankt! Lees Verder

Hoe kan ik de fout 'De toepassing kan niet correct initialiseren (0x0000142)' in Windows oplossen?

Wanneer ik een programma start, verschijnt de foutmelding “De toepassing is niet correct geïnitialiseerd (0x0000142). Klik op OK om de toepassing te beëindigen. ”Ik ben niet goed in het zelf repareren van softwareproblemen, dus kunt u mij advies geven? Andere opties Lees Verder

Hoe een langzaam inlogscherm op Windows 10 te repareren?

Hallo. Toen ik mijn pc twee jaar geleden kocht, was het opstarten van Windows erg snel - zoals verwacht. Op dit moment kost het Windows ongeveer 40 seconden tot een minuut om op te starten naar een inlogscherm. Het lijkt gewoon veel te lang Lees Verder

Hoe iPhone te repareren bevroor tijdens het updaten [2021 Solutions]

Mijn iPhone liep vast tijdens de update, wat zijn de beste dingen om dit te verhelpen? Vind hier de oplossingen en repareer uw apparaat in een mum van tijd, altijd en overal waar u maar wilt Lees Verder

Hoe 0xA00F425D (0x80131500) VideoCaptureStartFailed-fout te repareren?

Ik gebruikte de webcam op mijn laptop vaak voor het opnemen van video en audio. Tot nu toe zijn er wijzigingen aangebracht, hoewel ik de webcam niet meer kan gebruiken vanwege een vreemde foutcode 0xA00F425D (0x80131500). Ik kan niet vinden Lees Verder

De beste manieren om de videogrootte VLC te verkleinen

Werk als een professionele videoliefhebber en leer video comprimeren in VLC. We hebben ook een bonustool toegevoegd waarop u kunt vertrouwen. Lees Verder

[Stap voor stap] Overgangen toevoegen in iMovie

Transition creëert magische effecten op elke bewerkte video. Op zoek naar geweldige manieren om het in te voegen? Dit artikel heeft de manieren samengesteld om iMovie-overgangen op maat te maken. Lees Verder